Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile făcute de denunţătorul lui Sorin Oprescu: „I-am adus acasă aproape un milion de euro”

Dezvăluiri incredibile făcute de denunţătorul lui Sorin Oprescu: „I-am adus acasă aproape un milion de euro”

Dezvăluiri incredibile făcute de denunţătorul lui Sorin Oprescu: „I-am adus acasă aproape un milion de euro”
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iul 2016   •   00:03

Dezvăluiri uluitoare făcute de Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor şi unul din denunţătorii lui Sorin Oprescu.

Acesta a povestit în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti că a primit de la patronii unor firme 400.000 de euro pentru a le oferi contracte publice şi că i-a dus acasă fostului primar general Sorin Oprescu aproximativ un milion de euro, scrie news.ro.

Bogdan Popa a recunoscut toate faptele de care a fost acuzat, alegând să beneficieze de procedura simplificată. El a arătat că, din 2010 până în 2013, a fost director al Palatelor Brâncoveneşti, iar din 2013 până în 2015 a fost director al Administraţiei Cimitirelor.

În debutul declaraţiei, Popa a explicat structura mitei: 33 la sută la denunţători, restul de 67 la sută împărţit astfel: 45 la sută Sorin Oprescu, 10 la sută pentru Mircea Octavian Constantinescu, fost director al Direcţiei Economice din Primăria Capitalei şi restul la el.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close