Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre câinii care l-au ucis pe Ionuţ sunt în custodia Primăriei sectorului 2

Dezvăluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre câinii care l-au ucis pe Ionuţ sunt în custodia Primăriei sectorului 2

Dezvăluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre câinii care l-au ucis pe Ionuţ sunt în custodia Primăriei sectorului 2
de M.T.    |    04 Sep 2013   •   22:08

Trei dintre câinii care l-au ucis luni pe Ionuţ Anghel se află în custodia Primăriei sectorului 2, a dezvăluit Mihai Gâdea în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei".

„Trei dintre cei şapte câini care l-au ucis pe Ionuţ sunt în custodia Primăriei sectorului 2. Adică au fost cipaţi de aceasta, au fost înregistraţi pe primărie şi apoi li s-a dat drumul”, a spus Mihai Gâdea.

„În 2009, s-au făcut plângeri cu privire la fapul că sunt foarte agresivi. Au fost ridicaţi din aceeaşi curte în care l-au ucis pe Ionuţ, după care au fost din nou lăsaţi în stradă”, a continuat Mihai Gâdea.

De asemenea, alţi trei câini sunt neindentificaţi, iar un altul, aşa cum s-a spus deja, aparţine Asociaţiei Caleidoscop.

În tot acest timp, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a cheltuit nu mai puţin de 50 de milioane de euro doar pe panseluţe, potrivit unui document prezentat de Mihai Gâdea.



×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close