Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante despre criminalul olandez care a ucis-o pe Adriana! A fost un copil abuzat de tatăl alcoolic, mama lui avea probleme psihice

Dezvăluiri șocante despre criminalul olandez care a ucis-o pe Adriana! A fost un copil abuzat de tatăl alcoolic, mama lui avea probleme psihice

Dezvăluiri șocante despre criminalul olandez care a ucis-o pe Adriana! A fost un copil abuzat de tatăl alcoolic, mama lui avea probleme psihice
27 Sep 2019   •   12:18

Dezvăluiri teribile ies la iveală despre pedofilul olandez care a omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Gura Şuţii. Johannes Visscher a fost un copil abuzat de propriul tată şi a devenit prădător de copii.

Olandezul a avut o copilărie de coșmar, cel puțin așa povestește mama lui, într-o carte pe care a publicat-o și în care își istorisește viața, pentru ca să arate "că poți reuși și dacă pleci dintr-o familie cu probleme".

Mama lui Johannes Visscher a trecut prin momente de coșmar când era doar un copil fiindcă tatăl ei s-a sinucis la 48 de ani. Apoi, a început să aibă atacuri de panică în adolescență, când avea 17 ani și a fost internată în mai multe clinici psihiatrice. 

Din cauza problemelor psihice, ea s-a văzut nevoită ca la 20 de ani să renunțe la primul ei născut, fratele mai mare al lui Joop, și să dea copilul spre adopție. L-a mai văzut doar după ce băiatul crescuse. În clinică, femeia l-a întâlnit pe tatăl lui Johannes, care se internase pentru a se trata de alcoolism. Cei doi s-au căsătorit, au părăsit stabilimentul și au încercat să ducă o viață normală.

Tatăl lui Joop era alcoolic și chiar, spune soția lui, a convins-o că e firesc ca soții să-și înșele soțiile. Nu doar atât, dar, când rămâneau fără bani, soțul o obliga pe mama lui Joop să se prostitueze.
 

×
Subiecte în articol: copil dezvaluiri olandez
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close