Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri şocante din procesul violatorilor din Prahova. Cum au reuşit să scape de închisoare

Dezvăluiri şocante din procesul violatorilor din Prahova. Cum au reuşit să scape de închisoare

Dezvăluiri şocante din procesul violatorilor din Prahova. Cum au reuşit să scape de închisoare
Sursa foto: Foto: huffingtonpost.com
25 Aug 2015   •   17:20

Dezvăluiri şocante din procesul violatorilor din Prahova. Cei 3 violatori minori din Prahova au fost lăsaţi liberi de judecători în baza unor argumente similare cu cele folosite de cei 7 violatori din Vaslui.

Violatorii şi-au denigrat victima susţinând că ar avea o reputaţie proastă şi au reuşit să scape de închisoare.

Instanţa a înghiţit povestea violatorilor, cum că ameninţarea victimei cu briceagul ar fi fost doar o glumă. Conform presei, care citează din rechizitoriu, procurorii au avut ca probe inclusiv imagini cu violul, imagini suprinse chiar de agresori.

Cei trei autori s-au filmat pe rând în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu victima, ameninţând-o cu briceagul. 

În august anul trecut, trei tineri cu vârste între 15 şi 17 ani au racolat o colegă de şcoală. Au adus-o într-un loc izolat. Acolo a început calvarul fetei.

"B. F. i-a trimis un mesaj persoanei vătămate, invitând-o să se întâlnească cu el. Ea a fost de acord, cei doi stabilind să se întâlnească în aceeaşi zi, în apropierea autogării Vălenii de Munte. În timpul în care coresponda cu victima prin mesaje, B. F. le-a spus coinculpaţilor că persoana vătămată a mai întreţinut raporturi sexuale cu alţi băieţi şi le-a dat de înţeles că toţi trei ar putea avea raporturi sexuale cu ea. Imediat, toţi trei au căzut de acord ca B. F. să meargă înainte, să se întâlnească cu persoana vătămată şi să o ducă într-un loc izolat, urmând ca apoi să vină şi inculpaţii Radu Andrei şi Ion Adrian", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Acolo, sub ameninţarea unui cuţit, tânăra a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu cei trei adolescenţi. Victima i-a implorat să o lase să plece, a încercat să fugă, dar nu a putut. Mai mult decât atat, cei trei violatori au filmat intreaga scenă.

„Din memoria telefonului mobil aparţinând inculpatului B. F., au fost ridicate mai multe înregistrări video, în care se pot observa scene explicite din timpul actelor sexuale, cum ar fi: momente în care inculpaţii B. F. şi R. A. forţează victima", se mai arată în rechizitoriu.

Cei trei tineri nu şi-au recunoscut fapta, însă i-a dat de gol înregistrările făcute cu telefonul mobil în timpul violului. Aceştia au spus doar că nu au obligat fata să întreţină relaţii sexuale cu ei şi că nu au ameninţat-o, totul ar fi fost doar o glumă.

Atât fata, cât şi agresorii ei primesc ajutor de specialitate.

În ciuda dovezilor, instanţa Tribunalului Prahova, acolo unde s-a judecat în primă fază acest proces a considerat că cei trei tineri nu merită să ajungă la închisoare. Violatorii sunt în libertate, trebuie doar să meargă pe la poliţie. Decizia nu este definitivă şi a fost deja atacată de procurori.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close