x close

Dezvăluiri șocante din vila lui Vasile Turcu! Cum se explică rănile de pe corp cu care a ajuns la spitalul Floreasca

de A.M.P    |    02 Mar 2017   •   08:05
Dezvăluiri șocante din vila lui Vasile Turcu! Cum se explică rănile de pe corp cu care a ajuns la spitalul Floreasca

Jurnaliștii de la ziarulring.ro publică mai multe detalii despre condițiile în care a fost găsit fostul acționar Dinamo Vasile Turcu, care a încercat să se sinucidă miercuri dimineață.

„Totul s-a petrecut, în această dimineaţă, în jurul orei 10, în subsolul casei unde Vasile Turcu locuieşte. Acolo, în subsol, există o sală de forţă. El a încercat să se spânzure de o bară la care se fac exerciţii. Cu un cordon a încerct să se sinucidă. L-a găsit soţia. A sunat SMURD-ul, care a ajuns la faţa locului şi a demarat procedura de resuscitare. Cu succes. A fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde este în stare gravă cu şanse rezervate de supravieţuire. Leziunile despre care se vorbeşte (n.r. - la coaste, la coloană, la cap) ar fi putut proveni de la lovirea corpului, în cădere, de spalierul din sala de forţă. El a încercat să se spânzure cu spatele la perete, deci foarte aproape de acel spalier”, ne-a dezvăluit anchetatorul cu care am stat de vorbă. 

Acesta a mai precizat că s-a stabilit deja ora aproximativă când Vasile Turcu a fost văzut ultima dată de soţie”. La un moment dat, „el nu a fost văzut şi soţia a început să-l caute”. Anchetatorii au stabilit şi „ora la care a fost găsit”, existând, deci, „un interval orar care se ia în calcul”. 

Citeşte mai multe despre:

Vasile Turcu spitalul Floreasca Dinamo
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati