Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uluitoare din sala de judecată. Complicele lui Dincă le-a cerut judecătorilor să nu-l trimită acasă pentru că nu are bani

Dezvăluiri uluitoare din sala de judecată. Complicele lui Dincă le-a cerut judecătorilor să nu-l trimită acasă pentru că nu are bani

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiţeanu, acuzat în dosarul crimelor din Caracal, le-a spus judecătorilor că nu vrea să meargă acasă pentru că nu are bani.

Dezvăluiri uluitoare din sala de judecată. Complicele lui Dincă le-a cerut judecătorilor să nu-l trimită acasă pentru că nu are bani
17 Ian 2020   •   13:11

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, potrivit încheierii pronunţate vineri, la Tribunalul Olt, unde cei doi au avut termen privind verificarea măsurilor preventive, măsura putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Conform unui comunicat al Tribunalului Olt, postat vineri pe pagina instanţei, pe 15 ianuarie a fost înregistrat, la această instanţă, rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Citește și: Cererea lui Gheorghe Dincă privind plasarea în arest la domiciliu a fost respinsă

În cauză, judecătorul de cameră preliminară a stabilit pe 17 ianuarie termen pentru verificarea legalităţii măsurilor preventive, iar cei doi inculpaţi au fost prezentaţi instanţei vineri dimineaţă.

"Prin încheierea pronunţată în camera de consiliu s-a dispus: 'Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul R. Ş.. (...) constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpaţii D.G. şi R.Ş. (...) menţine măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare'", se arată în comunicatul Tribunalului Olt.

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care ar urma să judece pe fond dosarul cauzei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Fane Risipițeanu Caracal

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close