Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri despre vila secretă de la Sinaia, renovată cu milioane de euro din PNRR

Dezvăluiri despre vila secretă de la Sinaia, renovată cu milioane de euro din PNRR

SPP renovează o vilă de protocol secretă de la munte cu fonduri din PNRR. Pe 19 iulie, SPP a lansat o achiziţie de servicii pentru renovarea unei vile de protocol de peste 1000 de metri pătraţi pentru două milioane de euro, bani proveniţi din PNRR.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2023   •   23:38

Sinaia, perla de pe Valea Prahovei, nu degeaba era preferată de familia regală, de demnitarii comunişti, iar după Revoluţie şi de cei post-decembrişti. La Sinaia ne spunea Sebastian Ghiţă că se strângeau la chermeze, iar Laurei Codruţa Kovei i-au cântat lăutarii La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept.

La Sinaia, la Pelişor, se spunea că şeful SPP, celebrul şi veşnicul general Pahonţu o combina pe Viorica Dăncilă, când Liviu Dragnea se plângea, fix înainte de condamnare, că un şef de serviciu secret îi împuie capul cu tâmpenii şi premierul i-a scăpat de sub control.

Fix la Sinaia, pe 19 iulie, SPP (n.r. Serviciul de Protecţie şi Pază) a lansat achiziţia de servicii pentru renovarea vilei secrete de protocol. Peste două milioane de euro, bani proveniţi din PNRR, adică marea redresare şi rezilienţă în numele căreia ni se spune că trebuie să îndeplinim o mie de condiţii şi să facem tăieri de peste tot.

Înseamnă şi să consolidăm confortul pentru cei de la putere. Nu că ar fi ceva nou. Vila prezidenţială din Primăverii a fost schimbată complet pentru Klaus Iohannis, deşi era abia renovată, fiindcă noul preşedinte voia alt stil, plus teren de tenis cu nocturnă. La fel şi vila la Neptun, moştenită de la Ceauşescu. Schimbări de amploare, plus adăugată încă o piscină încălzită şi, desigur, teren de tenis.

Probabil că trebuie şi din PNRR să ne menţinem renumele că România este ţara luxului bine făcut.

×
Subiecte în articol: Sinaia SPP PNRR
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close