Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile de la Sinteza Zilei despre pacientul cu Covid-19 l-au înfuriat pe managerul militar de la Suceava

Dezvăluirile de la Sinteza Zilei despre pacientul cu Covid-19 l-au înfuriat pe managerul militar de la Suceava

Dezvăluirile de la Sinteza Zilei despre pacientul cu COVID-19 ţinut zece ore în ambulanţă pentru că spitalul din Suceava nu îl primea l-au înfuriat pe managerul militar al instituţiei sanitare.

Dezvăluirile de la Sinteza Zilei despre pacientul cu Covid-19 l-au înfuriat pe managerul militar de la Suceava
08 Apr 2020   •   15:04

Potrivit unor surse, managerul militar al instituţiei sanitare din Suceava, a convocat în această dimineaţă o şedinţă şi i-a certat pe angajaţi că dau informaţii presei.

Pe de altă parte şi şeful Ambulanţei din Suceava încearcă să scape de cei care dezvăluie neregulile. Chiar dacă nu are suficiente maşini, a renunţat la echipele de la Câmpulung Moldovenesc pentru că l-au criticat. Aşadar, un război al orgoliilor care îi poate costa viaţa pe pacienţi.

Angrei Grigore, reporterul Antena 3 a relatat care sunt nemulţumirile cadrelor medicale din Suceava.

''Oamenii se feresc aici la Suceva. Am reuşit să intrăm în contact cu câţiva ai bărbatului decedat ieri. Oamenii ne spun că în fiecare zi stau cu pacienţii la coadă la Urgenţe, indiferent că au sau nu Covid. Este de înţeles că nu este resursă umană şi se preiau greu astfel de urgenţe. A venit conducerea militară. Oamenii mă întrebau ce face această conducere militară. Practic ei stau în continuare între 5 şi 10 ore cu pacienţi care vin zilnic şi stau la coadă şi aşteaptă să fie primiţi. Oamenii spun că nu se întâmplă nimic diferit de când a venit această nouă conducere militară (...) Dimineaţă, într-o şedinţă convocată de managerul spitalului judeţean, domnul colonel Derioiu, ne spun surse, faptul că ar fi certat efectiv personalul medical care în continuare îndrăzneşte la fel cum se întâmpla şi pe timpul vechii conduceri, să dea informaţii în afara spitalului, de parcă, să spui când ceva este în neregulă este ceva greşit'', a spus reporterul Antena 3, Andrei Grigore.

Dezvăluirile de la Sinteza Zilei despre pacientul cu Covid-19 l-au înfuriat pe managerul militar de la Suceava

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close