Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile făcute de Elena Udrea în fața Comisiei de Control SRI

Dezvăluirile făcute de Elena Udrea în fața Comisiei de Control SRI

Dezvăluirile făcute de Elena Udrea în fața Comisiei de Control SRI
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    19 Oct 2017   •   16:25

Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei SRI, a declarat joi că Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a vorbit în faţa comisiei despre întâlnirile la care participau oameni din Serviciu, Justiţie şi mediul politic şi cum se punea la cale anchetarea baronilor PSD.

„Ne-a prezentat întâlnirile care aveau loc în 2009, 2010 şi după, întâlniri informale care erau precedate de chestiuni oficiale şi succedate de întâlniri neoficiale, şi persoane din conducerea SRI, Justiţie, mediul politic. Se contura ideea că PSD e un partid puternic şi trebuie ajutat să nu mai ocupe atât spaţiu în spectru şi soluţia ar fi ca baronii locali ai PSD să fie anchetaţi şi deferiţi justiţiei. Mai degrabă o decizie, nu neapărat o situaţie în care ar fi greşit cineva”, a declarat Claudiu Manda, directorul Comisiei de Control SRI.

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la Comisia parlamentară de control al activităţii SRI, pentru a fi audiată, precizând că a venit să spună „lucruri” pe care le cunoaşte din experienţa proprie, „relevante pentru modalitatea în care statul paralel controlează astăzi societatea”.
 

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda Elena Udrea
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close