Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile unui politician român: Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani, care vine pe șestache

Dezvăluirile unui politician român: Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani, care vine pe șestache

de M.Z.    |    29 Iul 2016   •   17:55

Deputatul PNL Mircea Dolha a spus joi seara, la Antena 3, că în țara noastră ajunge carne congelată de 40 de ani și susține că și el, care a deținut o fabrică de mezeluri, putea să cumpere astfel de marfă, la un preț mic.

Declarațiile politicianului vin să întărească parcă afirmațiile făcute în martie de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, cel care spunea că ”a fost carne de vită congelată de 40 de ani care a ajuns în România”.

"Cunosc foarte bine ce se întâmplă în România. Zicem că avem corupție în țara noastră, dar este floare la ureche față de ce se întâmplă în unele țări europene. Hai să îi spunem Comisiei Europene că avem carne din rezerva NATO de 40 de ani care vine pe șestache și sunt invitați importatorii să o ia. Eu vorbesc în cunoștință de cauză, pentru că timp de 12 ani, am deținut în privat o fabrică de mezeluri. Există o bursă ascunsă: primești mailluri, telefoane în care ți se spune că ți se oferă marfă ieftină de acolo, se aduce direct, cu condiția să fii tu cel care o ia", a declarat Mircea Dolha, joi seara, la o Ediție specială, la Antena 3.

Politicianul susține însă că nu a acceptat această ”ofertă”, pe motiv că se respectă și ”nu renta”.

"Norocul nostru a fost că aveam o fabrică de produse tradiționale, cu o capacitate de o tonă pe zi și nu renta să mă ocup de așa ceva. Oricum, nu făceam așa ceva, pentru că sunt un om care mă respect pe mine și pe familia mea” adăugat Mircea Dolha.

 

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close