Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluri șocante despre moartea polițistului Bogdan Gigină. Mama acestuia: „Gabriel Oprea, tu nu înțelegi că ești un criminal?”

Dezvăluri șocante despre moartea polițistului Bogdan Gigină. Mama acestuia: „Gabriel Oprea, tu nu înțelegi că ești un criminal?”

Dezvăluri șocante despre moartea polițistului Bogdan Gigină. Mama acestuia: „Gabriel Oprea, tu nu înțelegi că ești un criminal?”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
03 Iul 2018   •   17:13

Dezvăluiri explozive despre ziua fatidică în care poliţistul Bogdan Gigina şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă. Poliţistul a primit mai multe ordine care îi puneau viaţa în pericol, de la superiorii săi, în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului de atunci, Gabriel Oprea. Informaţiile sunt din dosarul în care Oprea este judecat pentru ucidere din culpă privind moartea politistului. Din stenograme mai reiese şi faptul că dispozitivul de însoţire a fostului ministru ori nu cunoştea destinaţia la care urmau să ajungă, ori aceasta se schimba în timpul deplasării.

Potrivit stenogramelor desecretizate la cererea procurorilor, aghiotantul lui Gabriel Oprea le-a cerut în repetate rânduri lui Bogdan Gigina şi colegilor sai să circule pe contrasens sau sa opreasca traficul cu orice preţ. Voia să se asigure că fostul vicepremier va ajunge în cel mai scurt timp la destinaţie.

Mama lui Bogdan Gigină a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook. 

„După doi ani și jumătate au fost în sfârșit desecretizate convorbirile. Citindu-le ne-am îngropat copilul. Pentru a câta oara? Știam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic dar. citind amănunt, am înțeles cât de mult ne-a protejat copilul nostru. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus și lăsat în haos, vine la TV să ne spună cât de capabil și de devotat este într-o funcție de conducere? Gabriel Oprea, tu nu înțelegi că ești un criminal, că ai distrus vieți, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numești om”, a spus mama polițistului ce și-a pierdut viața. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close