Antena 3 Actualitate Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american

Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american

de M.Z.    |    10 Oct 2011   •   22:54
Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american Foto: Antena 3

Afirmaţiile oficialilor de la Spitalul Judeţean din Giurgiu, unde a ajuns iniţial bachetbalistul american Chauncey Hardy, sunt contradictorii.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Giurgiu, Elisabeta Bene, a spus că baschetbalistul era în comă alcoolică atunci când a ajuns la unitatea medicală.

Managerul unităţii sanitare, Mihai Petre, a declarat la Antena 3, că sportivul nu a venit la ei cu comă alcoolică.

"Respind diagnosticul de comă alcoolică, aceasta a fost o suspiciune, care nu înseamnă certitudine. El s-a prezentat în comă (...) am făcut o anchetă internă, am luat note explicative. Diagnosticul de comă alcoolică a fost o informaţie primită la internare. Cu diagnositcul acesta a venit din afara spitalului, de la ambulanţă", a declarat managerul Spitalului Judeţean Giurgiu, Mihai Petre, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Şeful unităţii sanitare a continuat spunând "conducerea spitalului nu a lansat acest diagnostic, de comă etilică. (...) Coma a fost un diagnostic de etapă. Probabil că a fost o exprimare greşită din partea doamnei Bene", a conchis managerul Mihai Petre.

Duminică seară, baschetbalistul Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu, în vârstă de 23 de ani, a murit în urma unei operaţii, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi într-un bar din oraş.

 
Get Adobe Flash playerAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close