Antena 3 CNN Actualitate Dialog halucinant între un medic și o pacientă. „Vii să ragi ca vaca la spital?”

Dialog halucinant între un medic și o pacientă. „Vii să ragi ca vaca la spital?”

Dialog halucinant între un medic și o pacientă. „Vii să ragi ca vaca la spital?”
Sursa foto: Foto: freeimages.com
08 Ian 2016   •   15:40

Fostele paciente ale ginecologilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, acuzaţi de fapte de corupţie, au relatat judecătorilor cum au dat bani doctorilor pentru a fi băgate în seamă şi cum erau umilite şi jignite de aceştia, scrie adevarul.ro.

Printre martorii audiaţi de judecători s-a aflat şi partenera bărbatului care a formulat denunţ împotriva medicului Simona Botez, acuzând-o că nu a băgat în seamă pacienta până nu i-au fost oferiţi bani. Tânăra a relatat în faţa instanţei că a fost de două ori pacienta medicului Simona Botez şi de fiecare dată i-a dat bani.

”Prima dată a ajuns la Secţia Ginecologie a spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, în noiembrie 2013, pentru o întrerupere de sarcină. Mi s-a solicitat în triaj o taxă de 30 de lei, am dat 50 şi nu am mai primit rest, dar nici chitanţă. Ulterior, la garderobă, asistenta din triaj mi-a spus că dacă vreau să se poarte frumos doamna doctor cu mine, să fie atentă cu mine, să îi dau 150 lei. Doamna doctor a coborât de la etaj, iar eu i-am dat cei 150 de lei în lift în timp ce ne deplasam spre sală. Eram la prima întrerupere de sarcină şi eram speriată. Mi s-a făcut o injecţie, care însă nu şi-a făcut efectul, iar în timpul intervenţiei am resimţit o durere puternică şi am ţipat, moment în care doamna doctor s-a răstit la mine, reproşându-mi «Ţi-a plăcut să te .... şi acum vii să te ragi ca vaca la spital»”, a declarat fosta pacientă a doctoriţei Botez în faţa judecătorilor.

×
Subiecte în articol: doctor pacienta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close