Antena 3 CNN Actualitate Dialog halucinant la ”Sinteza Zilei” cu organizatorul protestului din 10 august

Dialog halucinant la ”Sinteza Zilei” cu organizatorul protestului din 10 august

Dialog halucinant la ”Sinteza Zilei” cu organizatorul protestului din 10 august
07 Aug 2018   •   23:59

Update: Dialog halucinant la „Sinteza Zilei” cu Emanuel Cioacă, care spune că este convins că la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de români.

”Am primit protocolul după ce am apărut în direct. E foarte rău, nu se trimite înainte cu două zile. În ce sertar l-au ținut două săptămâni (...) Eu nu pot să vin de pe o zi pe alta de la Londra la București. Nu au răspuns în două luni de zile. Eu le-am transmis un mail și i-am rugat să îmi transmită acest protocol pe email, nu a ajuns până astăzi. Nu încercați să căutați un vinovat” a spus Emanuel Cioacă

”Nu ați avut o zi să mergeți să luați protocolul?” a întrebat Mihai Gâdea.

”De ce Primăria a răspuns după 33 de zile? (...) Eu cred că după gafele astea ale Primăriei vor veni mult mai mulți de un milion” a continuat președintele Federației Românilor de Pretutindeni.

”Dacă vin mai mulți de un milion, foarte tare. Dumneavoastră domnul Pieleanu sunteți de-o seriozitate...” a spus Mircea Badea, care a reacționat la răspunsurile date de Emanuel Cioacă. Totul, în imaginile de mai jos și în galeria foto:

Update: Mihai Gâdea a anunțat la ”Sinteza Zilei” că protocolul a fost trimis în această seară în format electronic, dar că Emanuel Cioacă nu ar mai vrea să îl semneze.

Știrea inițială

Emanuel Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni, a declarat că nu mai poate participa ca organizator al mitingului diasporei de pe 10 august întrucât nu a primit protocolul de aprobare de la Primăria Capitalei. 

Emanuel Cioacă a povestit că nu își mai poate asuma calitatea de organizator al mitingului diasporei din 10 august. "Pe 10 august voi fi prezent în Piața Victoriei ca persoană fizică. Nu pot să îmi asum să mai fiu organizatorul mitingului deoarece am primit raspunsul referitor la cererea noastră de aprobare a mitingului mult prea târziu.

Am cerut pe email Primăriei Capitalei să ne trimită protocolul să îl vedem și noi, dar nu l-am primit. Era normal să îl citim și să îl semnăm. Nu mi se pare normal să intru în posesia acestui act chiar în ziua mitingului," a declarat Cioacă.

×
Parteneri
Data la care vin pensiile în mai. Anunţul Poştei Române
x close