Antena 3 CNN Actualitate Diana, fata de 17 ani căutată național, găsită în locuința unui tânăr cu care familia voia să o mărite

Diana, fata de 17 ani căutată național, găsită în locuința unui tânăr cu care familia voia să o mărite

Diana V., fata de 17 ani din Piteşti căutată la nivel naţional după ce a fost ridicată cu forța de pe stradă, a fost găsită în locuinţa unui tânăr din Vâlcea, cu care familia adolescentei de etnie romă negociaseră căsătoria, fără să se înțeleagă la preț.

Diana, fata de 17 ani căutată național, găsită în locuința unui tânăr cu care familia voia să o mărite
08 Mai 2020   •   17:22

Din primele anchete, se pare că între rudele celor doi tineri au existat mai multe negocieri în privința unei căsătorii. Acestea au eşuat însă din cauza neînţelegerilor legate de suma de bani pe care familia fetei urma să o primască pentru onorarea promisiunii.

Rudele tinerei n-ar fi fost de acord s-o dea, aşa că cealaltă familie ar fi luat-o cu forţa, miercuri seara, 6 mai, în timp ce fata se afla pe o stradă din Piteşti. 

Tatăl tinerei a anunţat poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, cărora le-a spus că fiica sa a fost abordată de trei bărbaţi, care au urcat-o într-o maşină cu numere de Vâlcea.

IPJ Argeş a demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

Fata a fost găsită în urma unei percheziţii la locuinţa tânărului. Bărbatul nu a fost însă găsit. Există și suspiciunea că fata ar fi acţionat împotriva dorinţei familiei ei şi ar fi plecat de bună voie la viitorul mire, transmite Libertatea.

"O echipă de la Biroul de Investigatii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor (...) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.", a precizat vineri, 8 mai, Biroul de presă al IPJ Argeş. 

 

 

×
Subiecte în articol: rapire Pitești
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close