Antena 3 CNN Actualitate Diana nu se simțea bine și părinții au dus-o la spital. Când au văzut-o, medicii au rămas îngroziți. Pe chipul fetei se vedea totul. Azi tânăra a împlinit 24 de ani, iar doctorii le-au dat vestea. „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea"

Diana nu se simțea bine și părinții au dus-o la spital. Când au văzut-o, medicii au rămas îngroziți. Pe chipul fetei se vedea totul. Azi tânăra a împlinit 24 de ani, iar doctorii le-au dat vestea. „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea"

Diana nu se simțea bine și părinții au dus-o la spital. Când au văzut-o, medicii au rămas îngroziți. Pe chipul fetei se vedea totul. Azi tânăra a împlinit 24 de ani, iar doctorii le-au dat vestea. „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea"
21 Ian 2019   •   15:05

Diana, tânăra care este în moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu de două săptămâni, îi are alături nu doar pe cei din Secţia de Terapie Intensivă, dar şi familia şi pe prietenul ei turc, cel cu care şi-a petrecut Revelionul departe de casă, la Istanbul. Acum prietenul fetei a venit să-i fie alături. Deşi meningita este contagioasă, băiatul este sănătos.

Diana Ghisoiu a mers la Spitalul Militar din Sibiu, în data de 4 ianuarie. Potrivit apropiaților și familiei, aceasta suferise o răceală și acuza dureri de cap, însă lua tratament. Calvarul ei a început în jurul orei 16.00, atunci când părinții au dus-o la spital, fiindcă tânăra nu se simțea bine. Avea dureri îngrozitoare de cap și febră, scrie Ora de Sibiu.

Familia spune că la scurt timp, medicii au diagnosticat-o cu meningită și i-au prescris un tratament. Medicii de la Militar au decis să o transfere la Spitalul Județean de Urgență, însă ambulanța a venit abia după o oră, când fata avea convulsii și crize. Aici, alte păreri și alte tratamente. La finalul serii, Diana era în comă, iar două zile mai târziu intrase în moarte cerebrală.

Revoltător este faptul că părinții au aflat „din greșeală” de starea Dianei. Mama acesteia a mers să îl întrebe pe doctor cum se mai simte, iar acesta i-a dat femeii un răspuns tulburător: „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea, nu vin eu să vă anunț”.

Deși familia și prietenii fetei le-au cerut doctorilor să îi facă o transfuzie de sânge, aceștia refuză cu desăvârșire, spunând că nu se mai poate face nimic pentru fată și că ar trebui să o deconecteze de la aparate. Această cumplită veste le-a fost dată rudelor chiar astăzi, când fata împlinește 24 de ani.

Și un alt doctor din spital a recomandat să i se facă transfuzia respectivă.

Totuși, Diana este o luptătoare. Le arată zilnic semne cum că vrea cu disperare să trăiască. O prietenă de-a ei ne-a mărturisit că „atunci când o asistentă i-a luat glicemia, Diana și-a mișcat un deget, iar când i s-a schimbat perfuzia, a tresărit. Începe să reacționeze, treptat. Face și febră, semn că există șanse să își revină”.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close