Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă se revoltă împotriva măsurilor din școli: "Jos labele de pe copiii noștri"

Diana Șoșoacă se revoltă împotriva măsurilor din școli: "Jos labele de pe copiii noștri"

Senatoarea Diana Șoșoacă, prezentă sâmbătă la un protest din Capitală, a declamat că măsurile pe care le-a pregătit statul pentru prevenirea infectării cu coronavirus nu sunt potrivite pentru copiii românilor și că acestea ar pune presiune psihică pe cei mici.

Diana Șoșoacă se revoltă împotriva măsurilor din școli: "Jos labele de pe copiii noștri"
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    11 Sep 2021   •   18:16

„Le cer guvernanților sa ia labele de pe copii noștri. Școala nu trebuie să devină lagăre de exterminare a copiilor noștri. Încetati cu aceste abuzuri. Copiii trebuie sa mearga intr-un mediu linistit, cu o stare de spirit bună.

Nu sub presiunea unor sancțiuni. Rușine, Câmpeanu, rușine, Citule... Copii sunt abuzați psihoemoțional... nu mai au iubire de scoala, sa meargă la școală. Au pierdut încrederea în școală, în profesori. Vorbim de premise ca in cele din închisori în școli.

Acești copii au probleme de respiratie pentru ca au făcut sport

N-am văzut un parlamentar cu masca in întreg parlamentul .Nici de la SPP, nici de la pază. Nici pe holuri.

Va spun, vorbim aici de sindromul Stockholm. Copii sunt învățați ca sunt niște sclavi, că trebuie controlați, că trebuie să răspundă la ordine, că ei sunt mici si nesemnificativi”, a declarat senatoarea independentă, potrivit stiripesurse.ro.

Protest, sâmbătă, la Piața Universității din Capitală

Sâmbătă, în Piața Universității din Capitală, câteva zeci de persoane au ieșit să protesteze împotriva campaniei de vaccinare în școli și a restricțiilor impuse elevilor.

Protestatarii nu sunt de acord cu înființarea centrelor de vaccinare în unitățile de învățământ, considerând că un act medical trebuie desfășurat numai în incinta cabinetelor medicale.

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close