Antena 3 CNN Actualitate Surpriză! Unde a petrecut Crăciunul senatoarea Diana Șoșoacă

Surpriză! Unde a petrecut Crăciunul senatoarea Diana Șoșoacă

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a povestit pentru presa vâlceană momentele cum erau pentre ea Sărbătorile de odinioară. Avocata a petrecut Crăciunul la soacra sa, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde a ajuns încă din seara de Ajun.

Surpriză! Unde a petrecut Crăciunul senatoarea Diana Șoșoacă
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    26 Dec 2020   •   20:45

Copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit: părinții săi au divorțat, iar ea a rămas alături de mamă, în Bucureşti. Acesta este și motivul petntru care a încercat mereu să-i ofere fiului ei, Andrei, în vârstă de 19 ani, toată afecțiunea.

Diana Șoșoacă: "Mi-am adus aminte cum făceam pe Moș Crăciun"

„Povestea cu Moş Crăciun a durat cel puţin până fiul meu a împlinit 14 ani. La un Crăciun, în ciuda machiajului meu atent, unul dintre colegii lui Andrei, m-a demascat! M-a privit cu atenţie, apoi i-a spus fiului meu: 'Fii atent la ochii Moşului, amice! Sunt ca ochii mamei tale!', a povestit Diana Şoşoacă, pentru Ziarul de Vâlcea.

Diana Iovanovici Șoșoacă se află la a treia căsătorie și a mărturisit, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, că este ”insuportabilă și autoritară”. Soțul ei este chimist, a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim, dar a demisionat de curând pentru a-i fi și gardă de corp, în urma unui incident.

Diana Șoșoacă a vorbit într-un interviu recent despre familia sa

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi.

Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează. Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Mama, Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi pentru popor. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi.

Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a spus Diana Șoșoacă, pentru Interviurile lui Cristoiu.

Diana Șoșoacă, la al treilea mariaj. Cine este actualul soț al senatoarei

Diana Șoșoacă se află la a treia căsătorie și mărturisește că este insuportabilă și autoritară. Soțul ei este chimist, a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim, dar a demisionat de curând și petrece mult timp la cabinetul acesteia de avocatură pentru a se asigura că nu pățește ceva.

”Primeam amenințări și veneau la cabinet tot felul de persoane dubioase”, a explicat senatorul AUR.

În plus, soțul Dianei Șoșoacă ar putea ajunge la rândul său avocat, pentru că este în anul 4 la Facultatea de Drept.

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close