Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă: Ce este mizeria asta? Este o capcană! Deturnare de fonduri!

Diana Șoșoacă: Ce este mizeria asta? Este o capcană! Deturnare de fonduri!

Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat, luni, pe pagina sa de Facebok, după ce ministrul muncii, Raluca Turcan a semnat documentul prin care Guvernul se angajează să plătească minerilor banii pentru salariile restante, a ajutorului de încălzire, dar și a salariilor compensatorii pentru cei pensionabili în data de 25 februarie.

Diana Șoșoacă: Ce este mizeria asta? Este o capcană! Deturnare de fonduri!
Sursa foto: Mediafax
de Gabriel Dano    |    22 Feb 2021   •   18:45

În 26 februarie, ar urma să fie plătite restanţele aferente tichetelor de masă şi sumele pentru transportul la locul de muncă. Documentul mai arată că sumele aferente creanţelor salariale din februarie şi martie vor fi plătite pe 5 şi pe 20 martie. Minerii au solicitat în mod expres să vadă acest act pentru a pune capăt protestului şi a nu intra în greva foamei.

Hârtia este semnată de ministrul muncii, Raluca Turcan, de liderii de sindicat Alin Sîn şi Dumitru Fornea şi de administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roşu.

"Ce este mizeria asta? Unde sunt garantiile? Este o capcana! Se folosesc banii din creantele salariale pt plata restantelor....care an? Care garanție? Deturnare de fonduri! Banii trebuie inapoiati din veniturile proprii! Care venituri proprii? Ca sunt terminati de cei care fura tot!

Mina Lupeni se va inchide in iunie 2021. Ii mint pe oameni cu o dezinvoltura rara! Auzi, fabrica de panouri solare in Lupeni ca sa aiba loc de munca! Termocentrala Paroseni pe gaz! Ce înseamnă mizeria asta?????? RUSINEEEE", a transmis Diana Șoșoacă, pe Facebook.

Ce este mizeria asta? Unde sunt garantiile? Este o capcana! Se folosesc banii din creantele salariale pt plata...

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Monday, February 22, 2021

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close