Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă, detalii neștiute despre viața sa sportivă

Diana Șoșoacă, detalii neștiute despre viața sa sportivă

Românii știu încă puține detalii despre contoversata senatoare Diana Șoșoacă. Într-un interviu realizat de Dan Bittman, Diana Şoşoacă a povestit ce sporturi a făcut și cum își creștea imunitatea și rezistența organismului iarna.

Diana Șoșoacă, detalii neștiute despre viața sa sportivă
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    28 Apr 2021   •   23:59

Diana Şoşoacă a fost invitata lui Dan Bittman într-o discuţie de trei ore pe care solistul de la Holograf o va publica în format video, în trei părţi, joi, vineri şi sâmbătă.

În plus, senatoarea era foarte pasionată de citit și, deși mama sa nu-i înțelegea pe deplin această dorință, a găsit un aliat în bunicul său.

"Tata avea urmatorul tratament: dimineata la ora 6:30 ma trezea, mancarea era oua crude cu lapte de capra dupa care ne duceam la rau si trebuia sa am doua ore de inot in apa aceea.

Iarna era si mai rau. Tata intotdeauna se ingropa in zapada. Isi cronometra cat de mult poate rezista si asta a facut si cu mine de cateva ori. Eu m-am calit si mi-a prins foarte bine.

A facut si foarte mult sport la viata mea. Atletism fond, 5.000. Am rezistență. Am facut si balet si gimnastica. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama imi inchidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanterna. Ia lanterna asta si citeste dupa ce iti inchidea fiica-mea lumina", a declarat Diana Şoşoacă, într-un interviu maraton cu Dan Bittman, potrivit EVZ Play.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close