Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă s-a dus la Spitalul Matei Balș să ceară explicații pentru incendiu și cheamă românii în stradă: Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie

Diana Șoșoacă s-a dus la Spitalul Matei Balș să ceară explicații pentru incendiu și cheamă românii în stradă: Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a făcut scandal, vineri, in fața Institutului Matei Balș si a cerut explicații pentru incendiu. Mai mult, a vrut să intre în spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fața locului iar românilor le transmite să iasă în stradă să protesteze.

Diana Șoșoacă s-a dus la Spitalul Matei Balș să ceară explicații pentru incendiu și cheamă românii în stradă: Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie
de Georgiana Adam    |    29 Ian 2021   •   13:10

Senatoarea AUR a avut un schimb dur de replici cu paznicul spitalului, care nu a lăsat-o să intre în unitatea medicală, unde o anchetă a autorităților este în desfăşurare în urma incendiului de vineri dimineață în urma căruia cinci pacienți internați cu COVID-19 au murit arși.

"Vreau să mă duc înăuntru la Matei Balș să văd ce se întâmplă. Aici trebuie să vină absolut toți parlamentarii să ia atitudine.", a spus aceasta.

Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie. Și demisia principala este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece și Dansul nu cade niciodată. Dacă mai pun și Colectiv înseamnă că avem patru. Dacă mai pun și Lacul Știughiol avem cinci. Dacă mai pun și Munții Apuseni avem șase.

Eu în acest moment îi cer pe cale oficială demisia lui Raed Arafat.

Trebuie numiți alți oameni pentru că toți cei care au fost până acum nu au fost în stare să rezolve problemele sistemului medical din România. Sunt atâția profesioniști care pot deține aceste funcții, oameni care profesează.

Situația în acest moment este foarte gravă. Avem 5 morți. Trei sunt carbonizati și cu arsuri interne. Cum au ajuns să fie carbonzați? Ce se întâmplă cu oxigenul în exces din acele saloane?

Șoșoacă: Nu doresc să văd medici care să plătească pentru incompetența altor persoane

Avem reiterarea cazului de la Piatră Neamț și reiterarea situaiei de la Spitalul Giulești. Eu nu doresc să văd medici care să fie anchetați și trimiși în judecată, și care să plătească pentru incompetența altor persoane care puteau, prin deciziile lor, să facă din sistemul sanitar unul competent și care să funcționeze că afară.

Eu mi-aș dori o țară că afară din punct de vedere medical.

Sistemul sanitar în România este în colaps. Adunăm bani la Casa de Asigurări de Sănătate, redirecționăm către alte și alte interese financiare. Follow the money (urmăriți banii)!

„Avem spitale care s-au transformat în crematorii. Avem un Guvern care nu face absolut nimic. S-au preocupat de masca lui Şoşoacă şi de dosarul meu medical. Pentru ce n-au luat atitudine? Avem un profesor, Dr. Streinu Cercel care este mai preocupat de titulatura sa.

E obligaţia mea de senator şi de preşedinte al Comisiei de Abuzuri.”, a mai spus Diana Şoşoacă

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă incendiu Matei Balș
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close