Antena 3 CNN Actualitate Senatorul AUR Diana Șoșoacă, cu masca sub nas la negocierile cu Klaus Iohannis: ”Este o mare problemă”

Senatorul AUR Diana Șoșoacă, cu masca sub nas la negocierile cu Klaus Iohannis: ”Este o mare problemă”

Diana Șoșoacă, senator AUR, s-a filmat pe stradă fără masca de protecție obligatorie și s-a prezentat la consultările cu Iohannis cu masca sub nas.

Senatorul AUR Diana Șoșoacă, cu masca sub nas la negocierile cu Klaus Iohannis: ”Este o mare problemă”
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2020   •   14:37

Delegaţia Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) s-a întâlnit luni cu preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele a stat faţă în faţă cu unii dintre cei mai vehemenţi contestatari ai săi. 

Diana Șoșoacă, senator AUR, a mers în fața președintelui Klaus Iohannis cu masca sub nas.

Mai mult, aceasta s-a filmat pe stradă fără masca de protecție obligatorie.

”Este o mare problemă pentru că se încalcă drepturi și libertăți ale unor oameni care efectiv sunt exceptați de la purtatul măștii.

Și în condițiile în care peste 85% din măști sunt neconforme este o mare problemă”, a declarat senatorul AUR Diana Șoșoacă.

AUR spune că nu va vota niciunul dintre premierii ale căror nume au fost anunţate. AUR îl susţine pentru postul de premier pe Călin Georgescu.

Din delegaţia AUR au făcut parte co-preşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu, precum şi Ringo Dămureanu, Dan Tanasă şi Diana Şoşoacă.

Senatorul AUR Diana Şoşoacă refuză test COVID-19 la Cotroceni

”Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test.

Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine”, a declarat ea la România TV.

×
Subiecte în articol: mască Diana Şoşoacă Klaus Iohannis
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close