Antena 3 Actualitate Diana Şoşoacă, petrecere cu lăutari, live pe Facebook: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat"

Diana Şoşoacă, petrecere cu lăutari, live pe Facebook: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat"

de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   22:05
Diana Şoşoacă, petrecere cu lăutari, live pe Facebook: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat"
Sursa foto: Facebook/Diana Sosoaca

Senatoarea AUR a participat vineri seara la o petrecere într-un restaurant şi a transmis live pe Facebook toată distracţia. Cel puţin 15 persoane se observă pe filmarea senatoarei care nu respectă regulile impuse de pandemie şi cântă, dansează şi se iau în braţe, ca şi când COVID n-ar fi existat vreodată.

Excentrica Diana Şoşoacă, senator AUR în Parlamentul României, s-a făcut remarcată prin convingerile ei împotriva sistemului şi a regulilor impuse de autorităţi pentru limitarea răsândirii bolii COVID. De această dată, Diana Şoşoacă s-a filmat la o petrecere cu lăutari într-un restaurant, unde toată lumea chefuieşte ca înainte de pandemie.

Diana Şoşoacă, petrecere cu lăutari la restaurant

Diana Şoşoacă şi-a început live-ul pe Facebook la orele 21.00, când petrecăreţii s-au ridicat de la mese şi s-au pus pe cântat şi chefuit pe ringul de dans. Ei cântă melodia "Treceţi batalioane, române, Carpaţii" şi se distrează de minune, ignorând orice regulă legată de pandemie.

Nimeni nu poartă mască de protecţie şi nimeni nu respectă distanţarea socială. La un moment dat, Diana Şoşoacă transmite câteva mesaje miilor de admiratori care o urmăresc pe Facebook. "E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită"

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români", spune Diana Şoşoacă, moment în care lăutarul începe să cânte melodia "Noi suntem români"

Ce riscă Diana Şoşoacă, pentru petrecerea cu lăutari de la restaurant

Nu este clar în ce oraş a avut loc petrecerea şi la ce restaurant, dar cei filmaţi riscă să fie amendaţi de poliţie pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie. Printre aceştia, şi senatoarea AUR, Diana Şoşoacă. Amenzile sunt între 500 şi 1.000 de lei pentru invitaţii care participă la o astfel de petrecere şi de până la 10.000 de lei pentru organizatori.

Nu este exclus ca filmarea Dianei Şoşoacă să fie acum probă pentru poliţişti care se pot autosesiza şi pot începe identificarea celor din imagini.

 

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Friday, February 5, 2021

 

"La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!", termină Diana Şoşoacă live-ul de pe Facebook

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close