Antena 3 CNN Actualitate Diana Şoşoacă, plângere penală în cazul morţii lui Stanoevici: "Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă"

Diana Şoşoacă, plângere penală în cazul morţii lui Stanoevici: "Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă"

Diana Şoşoacă ameninţă cu plângere penală medicii care au declarat COVID-19 drept cauza morţii actorului Bogdan Stanoevici. 

Diana Şoşoacă, plângere penală în cazul morţii lui Stanoevici: "Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    15 Ian 2021   •   11:25

Senatoarea AUR cere autopsie, convinsă de faptul că artistul a murit din cauza infecţiilor nosocomiale. 

Şoşoacă este contrazisă însă de apropiaţii actorului şi de medici, care spun că infecţia de la stomac a fost vindecată, dar fatale i-au fost complicaţiile pulmonare provocate de coronavirus. 

Şoşoacă: Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem

"Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie.

Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem.

Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz", a spus senatoarea AUR, Diana Şoşoacă.

Bogdan Stanoevici a murit marți, după ce în ultimele zile a fost cuplat la aparate, având unul dintre plămâni extrem de afectat, după infecţia cu coronavirus.

Bogdan Stanoevici a participat la mitinguri împotriva măștii de protecție

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru Românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți.

Stanoevici avea 62 de ani şi era internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală.

Actorul, care a fost bolnav de COVID-19 şi apoi a luat o infecţie din spital, s-a remarcat şi prin faptul că a criticat măsurile de protecție din pandemia de coronavirus și a participat la mitinguri împotriva măștii de protecție.

×
Subiecte în articol: Bogdan Stanoevici Diana Şoşoacă
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close