Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă, ținta ironiilor după ce a crezut că Donald Trump îi regretă excluderea din AUR. "Thank you, Mr. President!"

Diana Șoșoacă, ținta ironiilor după ce a crezut că Donald Trump îi regretă excluderea din AUR. "Thank you, Mr. President!"

După ce zilele trecute a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor, senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe o rețea socială un presupus mesaj venit din partea fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Diana Șoșoacă, ținta ironiilor după ce a crezut că Donald Trump îi regretă excluderea din AUR. "Thank you, Mr. President!"
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    12 Feb 2021   •   11:54

În postare, Trump și-ar fi exprimat regretul cu privire la excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. 

”Regret să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă! Este o mare greșeală!”, este mesajul pe care Diana Șoșoacă l-a postat, ca venind din partea președintelui Donald Trump. 

Iar răspunsul senatoarei nu a întârziat să apară. 

”"Thank you, Mr. President!", a fost reacția Dianei Șoșoacă. 

În scurt timp, au apărut valuri de comentarii ironice la adresa senatoarei:

”Acest cont a fost suspendat de Twitter, oricum noi suntem cu dvs. în orice situație.

Xi Jinping și Putin au fost foarte întristați și au spus că e inacceptabil așa ceva! Sunt curios ce măsuri vor lua împotriva țărișoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!

Doamna Diana și Domnu Donald - doi martiri ai neamului!

Asta da postare, dacă și Trump o spune, e grav!

N-are cum așa ceva! Și Moș Crăciun deplânge tragedia care vi s-a întâmplat, ca să nu mai zic de Baba Cloanța!

Nenică, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreți și de la Chuck Norris, Băsescu și Vadim Tudor același mesaj?

Tovarașu Ceaușescu n-a postat nimic pe Twitter?

Cine are minte să înțeleagă și ochi ca să vadă că această postare este fake, adică falsă, cine nu, crede. Văd că sunt mulți care chiar cred că Donald Trump a scris asa ceva ,când lui i-a fost blocat accesul pe Twitter. Așa se prostește lumea. Nu mai credeți oameni buni așa ceva. Dacă nu era AUR mai auzea cineva de această doamnă?”, sunt doar câteva din mesajele primite de Diana Șoșoacă. 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close