Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la Sinteza zilei. Vrea să pornească o acțiune fără precedent în România

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la Sinteza zilei. Vrea să pornească o acțiune fără precedent în România

Avocata Diana Șoșoacă, proaspătă senatoare AUR, a explicat, luni, la Sinteza zilei, care au fost motivele care au revoltat-o atât de tare încăt a decis să dea în judecată Ministerul Sănătății, DSP București și Senatul României, cel mai nou "angajator" al său.

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la Sinteza zilei. Vrea să pornească o acțiune fără precedent în România
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    21 Dec 2020   •   23:54

Aceasta spune că a făcut plângere penală și vrea să se afle care dintre instituții au dat publicității actele sale medicale care conțineau date confidențiale, inclusiv adresa ei și bolile de care suferă.

"În cinci minute de la trimiterea acestei notificări către DSP și Ministerul Sănătății, aceste acte, inclusiv adeverința mea medicală, au devenit publice. CNP-ul meu a fost public, adresa mea de domiciliu a fost publică, codurile... A apărut ștampila și semnătura medicului de familie, nu ai voie. Și mai are o problemă doamna Scântei: i-a apărut semnătura. Este notar public, semnătura dânsei nu poate face obiectul transpunerii în presă. Eu doresc o anchetă să se verifice cine de la DSP, cine de la Ministerul Sănătății sau de la Senat au dat publicității aceste acte medicale", a spus Diana Șoșoacă.

Aceasta a adăugat că vrea să se facă cercetări cu privire la măștile din Parlamentul României.

"Dacă sunt conforme, având în vedere de ce a spus ANPC, dacă tot vorbim de sănătatea noastră, că 93% din măștile de pe piață sunt ineficiente. Și am solicitat să mi se pună la dispoziție toate anchetele cu privire la măștile din Parlament, să se verifice măștile tuturor parlamentarilor și ale funcționarilor, dacă tot e să vorbim de corectitudine.

Și, mai mult decât atât, vreau să mi se pună la dispoziție toate cercetările științifice cu privire la măști prin care să se menționeze că acestea ne apără de COVID-19", mai spus Șoșoacă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Diana Şoşoacă
Parteneri
Horoscop 23 septembrie 2023. Gemenii se luptă cu probleme din trecut
x close