Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă, acuzații grave: Nu colonelul Gheorghiță coordonează vaccinarea! Săptămâna viitoare public lista cu cei care conduc țara | VIDEO

Diana Șoșoacă, acuzații grave: Nu colonelul Gheorghiță coordonează vaccinarea! Săptămâna viitoare public lista cu cei care conduc țara | VIDEO

Senatorul Diana Șoșoacă a fost prezentă, sâmbătă, în platoul emisiunii Subiectiv, unde a adus acuzații grave, fără a le proba, la adresa responsabililor campaniei de vaccinare.

Diana Șoșoacă, acuzații grave: Nu colonelul Gheorghiță coordonează vaccinarea! Săptămâna viitoare public lista cu cei care conduc țara | VIDEO
de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   21:50

Șoșoacă a făcut referire la mitingul anti-restricții din Piața Victoriei, la care a participat, și unde a îndemnat la nerespectarea măsurilor anti-pandemie.

"Atenție, Guvernul României, atenție domnu' președinte Iohannis, pentru că veți cădea. Poporul român a explodat. Chiar acolo, în Piața Victoriei, mi-au venit știri din interior, știri care spun că se gândeau (cei din Palatul Victoria, n.r.) ca, de duminica viitoare, să închidă mall-urile, să nu mai circulăm între 18 și 5 dimineață... Peste cadavrele noastre! Să nu mai circulăm decât cu declarație pe proprie răspundere, inclusiv în timpul zilei. Pentru ce?

Diana Șoșoacă: Alegeri anticipate! Restartăm România

Să plece! Și Iohannis, și guvernul, și Parlamentul ăsta de incompetenți. Restartăm România!" a spus Șoșoacă, de îndată ce fost prezentată de realizatorul Răzvan Dumitrescu.

"Lăsați cu prostiile, cu infecțiile. Dacă era atâta infecție, era ca în filmele cu chinezii, care cădeau toți. Unde sunt chinezii ăia care cădeau morți pe străzi. Dumneavoastră (se referă la realizatorul Răzvan Dumitrescu, n.r.) ați avut COVID. Ați murit? Nu!", a continuat Diana Șoșoacă.

"Nu, dar alții au murit!", i-a atras atenția Răzvan Dumitrescu.

Diana Șoșoacă: Raed Arafat trebuie condamnat pentru omor calificat

"Au murit pentru că au fost omorâți. Cu tratament inadecvat, cu intubări și cu protocoalele lui Raed Arafat, care trebuie condamnat pentru omor calificat...Protocolul este făcut de Raed Arafat, am informații de la el, este omul care nu vrea să cedeze.

Toți ceilalți în Grupul de Comunicare Strategică au început deja scandalul. Nu este o opinie, sunt știri pe surse de la oameni de acolo. După întrebările pe care le-am adresat, am primit răspunsuri. Într-adevăr, le-au secretizat. Dar o parte din ele, așa cum știu eu, ca avocat, le voi face publice. Nu le pot da numele, dar voi face publice măcar locurile din care sunt persoanele din Grupul de Comunicare.

Să mă dea în judecată. Românii trebuie să știe cine îi conduce.

Vreau să vă spun că nici măcar unul din Grupul de Comunicare Strategică nu este medic! Și nici măcar în grupul care coordonează vaccinarea nu e vreun medic", a spus Diana Șoșoacă.

Dialogul a continuat după cum urmează.

Răzvan Dumitrescu: Păi domnul Gheorghiță nu e medic?
Diana Șoșoacă: Nu face parte din acel grup. 
Răzvan Dumitrescu: Nu facee parte din grup, dar îl coordonează. 
Diana Șoșoacă: Pentru noi, fraierii. 
Răzvan Dumitrescu: Deci, domnul Gheorghiță, medic militar, pe care îl vedem zilnic la TV, spuneți că nu coordonează vaccinarea.
Diana Șoșoacă: Cel puțin, pe hârtia mea el nu există.
Răzvan Dumitrescu: Dar cine face acest lucru?
Diana Șoșoacă: O să fac publice. O să vedeți. N-am voie să le dau numele.
Răzvan Dumitrescu: Oficial, dnsul apare când se vorbește despre vaccin
Diana Șoșoacă: Oficial, domnul Iohannis conduce România. Neoficial, domnul Arafat conduce România
Răzvan Dumitrescu: Pe ce vă bazați?
Diana Șoșoacă: A spus-o și Monica Pop. Atunci când declari pandemie, acest domn, din poziția de secretar de stat, este suveran în hotărârile lui. Nimeni nu i se poate opune. Ei bine, uite că poporul român i se opune. Nu-l mai vrem. Cum este posibil ca un astfel de individ să dețină funcția de secretar de stat în condițiile în care are trei cetățenii: siriană, palestiniană și română. Cum este posibil? Noi ar trebui să ne apărăm țara iar legea trebuie schimbată...
R.D.: E foarte important acest aspect, referitor la cei care ne conduc în pandemie...
Diana Șoșoacă: Sunt numai militari și purtători de cuvânt ai ministerelor. Săptămâna viitoare fac publică lista!

Șoșoacă la mitingul anti-restricții: Nu există pandemie!

Senatorul Diana Șoșoacă a mers, sâmbătă, în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în România. Ea a acuzat conducerea centrului de vaccinare din România că nu a gestionat potrivit întreaga campanie.

Șoșoacă a lansat și avertismente, amenințând că are dovezi care-i pot face pe adversarii săi să dispară "din toate structurile politice".

Diana Șoșoacă, apel la nerespectarea restricțiilor: N-au nicio bază legală

"Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli...

Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva? (...)

Diana Șoșoacă: Iohannis să vină în piață, să discute cu poporul

Domnu' președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor...

Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni. Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic (...)

Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!

Diana Șoșoacă: Vom înființa Poliția Cetățenilor!

Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice!

Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!", a declarat Diana Șoșoacă.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă Subiectiv
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close