Antena 3 CNN Actualitate Diego Maradona a murit. Legendarul fotbalist avea 60 de ani

Diego Maradona a murit. Legendarul fotbalist avea 60 de ani

Legenda argentiniană a fotbalului, în vârstă de 60 de ani, a murit în urma unui stop cardiorespirator, potrivit presei argentiniene. Diego Armando Maradona fusese supus unei intervenții chirurgicale pe creier, în urmă cu două săptămâni, iar medicii au anunțat atunci că aceasta s-a încheiat cu succes.

Diego Maradona a murit. Legendarul fotbalist avea 60 de ani
de Dan Gabor    |    25 Noi 2020   •   18:30

Ziarul Clarin vorbește despre „un stop cardiorespirator” suferit de Maradona în casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operația la cap. Trei ambulanțe au ajuns la locuința fotbalistului, conform presei. A fost transportat de urgență la spital, dar acolo fotbalistul s-a stins.

Maradona lupta împotriva dependenței de cocaină și alcool și suferea de depresie și insomnie. Pentru a face față situației, începuse recent un program de fitness și slăbise deja semnificativ.

Diego Maradona era din septembrie 2019 antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima din prima ligă argentiniană. În ultimele șapte luni și jumătate, a trebuit însă să păstreze distanța față de echipă, deoarece aparținea grupului de risc. A fost pe stadion pentru deschiderea sezonului, dar apoi a urmărit jocul echipei sale acasă, în fața televizorului.
 

×
Subiecte în articol: Diego Maradona
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close