Antena 3 CNN Actualitate Dieta Danei Budeanu de arată atât de bine! Ritualul ei din fiecare dimineață: ”Mănânc tort în fiecare zi”

Dieta Danei Budeanu de arată atât de bine! Ritualul ei din fiecare dimineață: ”Mănânc tort în fiecare zi”

Dana Budeanu are o siluetă de invidiat și asta se poate vedea clar din toate postările sale de pe conturile de socializare. Ea a dezvăluit ce mănâncă zilnic și surpriză: felia de tort este nelipsită, mai ales noaptea.

Dieta Danei Budeanu de arată atât de bine! Ritualul ei din fiecare dimineață: ”Mănânc tort în fiecare zi”
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2020   •   10:50

”Mănânc tort zilnic. Mănânc rodie în fiecare dimineață pentru că îmi place, eu nu mănânc fructe pentru că nu îmi plac, îmi plac rodia și ananasul. Când nu mănânc rodie dimineață, mănânc tort, de obicei dimineața. Îmi place tortul cu bezea și ciocolată. Nu mănânc doar tort, mănânc noaptea de obicei, în timpul săptămânii mai ales. Zahărul nu îngrașă el de sine stătător, doar în combinații. Organismul se obișnuiește cu tot ce înseamnă rutină. Dacă rutina ta este să mănânci tort, organismul nu asimilează. Peste zi mănânc rodie, peste zi mănânc normal, cel mai mult îmi plac pastele, carne mai rar și nu îmi plac deloc mâncărurile gătite, cu sos, tocănițe” a spus Dana Budeanu în exclusivitate la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu tort
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close