Antena 3 CNN Actualitate DIICOT a finalizat dosarul Black Cube. Daniel Dragomir, trimis în judecată

DIICOT a finalizat dosarul Black Cube. Daniel Dragomir, trimis în judecată

DIICOT a finalizat dosarul Black Cube și a decis trimiterea în judecată a fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, fugit din țară după sentința dată într-un alt dosar în care a fost condamnat.

DIICOT a finalizat dosarul Black Cube. Daniel Dragomir, trimis în judecată
de Maria Sabu    |    15 Iul 2020   •   11:30

Dragomir este acuzat în dosarul Black Cube de constituirea unui grup infracțional organizat, de instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice și complicități la alte operațiuni ilegale.

Fostul ofițer a încercat o acțiune de compromitere a fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, a președintelui Klaus Iohannis și a șefului SRI, Eduard Hellvig. 

Insistențe pentru demararea operațiunii ”Tornado”

Potrivit reprezentanților DIICOT, Dragomir ar fi vorbit cu un lider al companiei israeliene Black Cube, căruia i-azis că vrea denigrarea unor persoane pe care le considera responsabile pentru trimiterea lui în judecată de către DNA, cerând demararea operaţiunii „Tornado”.

Dragomir dorea ca prin acțiunea de compromiterea a fostei șefe DNA să scape de o sentință în dosarul în care, de altfe, a și fost condamnat definitiv.

×
Subiecte în articol: daniel dragomir Black Cube Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close