Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit o cultură de cannabis în locuința unui bărbat

Polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit o cultură de cannabis în locuința unui bărbat

Oamenii legii au făcut o percheziție la locuința unui bărbat bănuit de trafic de droguri și au găsit o cultură de cannabis.

Polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit o cultură de cannabis în locuința unui bărbat
Sursa foto: Hepta
05 Iun 2020   •   09:38

"Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.C., au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri. În cursul zilei de astăzi, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, unde a fost găsită o cultură de cannabis, formată din 51 de plante de cannabis cu dimensiunile 25-30 cm, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori și filtre", au transmis autoritățile.

De asemenea, au mai fost găsite şi 450 de grame de cannabis, 427 de grame de materie vegetală uscată, seminţe de cannabis, un grinder și două cântare electronice.

Potrivit cercetărilor, bărbatul ar fi înființat culturi succesive de cannabis începând din octombrie 2019, într-o comuna din județul Ilfov. Drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate în București și în județul Ilfov.

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, iar in cursul zilei de astăzi, față de aceasta, a fost dispusă de către instanță măsura controlului judiciar.

×
Subiecte în articol: DIICOT cannabis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close