Antena 3 CNN Actualitate DIICOT: „În urma cercetării la fața locului, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Sunt, cel mai probabil, de natură umană”

DIICOT: „În urma cercetării la fața locului, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Sunt, cel mai probabil, de natură umană”

DIICOT: „În urma cercetării la fața locului, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Sunt, cel mai probabil, de natură umană”
06 Aug 2019   •   18:03

DIICOT a anunțat, în legătură cu tragedia din Caracal, că au fost descoperite noi fragmente osoase și dinți, în urma cercetării la fața locului. 

„Astăzi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române - delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului  Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți.

Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu”, a anunțat Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. 

×
Subiecte în articol: DIICOT

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close