Antena 3 CNN Actualitate DIICOT, informații-cheie despre cazul din Caracal: „E haos!” Ce s-a descoperit în curtea groazei. Sunt camioane întregi!

DIICOT, informații-cheie despre cazul din Caracal: „E haos!” Ce s-a descoperit în curtea groazei. Sunt camioane întregi!

DIICOT, informații-cheie despre cazul din Caracal: „E haos!” Ce s-a descoperit în curtea groazei. Sunt camioane întregi!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Iul 2019   •   14:00

Procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat că în cazul de la Caracal se aşteaptă rezultatul unor analize ştiinţifice.

Aceasta se află duminică la casa suspectului din Caracal, unde au fost reluate cercetările.

„Ca să mă exprim uman, nu juridic, colegii mei cercetează haos în momentul acesta. Nu cred că pot să vă descriu. Sunt copaci, animale, lucruri aruncate. Sunt camioane de haine vechi care trebuie analizate pentru că pot fi probe, sunt gropi și nu știm de ce au fost săpate. A fost un atelier auto aici.

Sunt lucruri unele peste altele, îngrămădite. Obiecte care n-ar avea ce să caute acolo, sunt lemne, fiare ...construcții”, afirmă procurorul-şef adjunct al DIICOT.

PRIMELE REZULTATE în ancheta de la Caracal. „Alexandra a fost în mașina acestui monstru! Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura”

×
Subiecte în articol: Caracal DIICOT
Parteneri
Val de ger peste România! Temperaturi de până la -20 de grade
x close