Antena 3 CNN Actualitate Mărturia tatălui jignit de operatoarea de la 112: ''Doamna de acolo nu a vrut în ruptul pământului să îmi dea o ambulanță!''

Mărturia tatălui jignit de operatoarea de la 112: ''Doamna de acolo nu a vrut în ruptul pământului să îmi dea o ambulanță!''

Antena 3 prezintă în exclusivitate mărturia tatălui jignit de operatoarea de la 112 când a sunat să cheme o ambulanţă pentru fetiţa sa bolnavă.

Mărturia tatălui jignit de operatoarea de la 112: ''Doamna de acolo nu a vrut în ruptul pământului să îmi dea o ambulanță!''
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2021   •   19:22

 Angajata de la Serviciul de Urgenţă va face obiectul unei anchete disciplinare.

 Înregistrarea dialogului halucinant, în care părinţii disperaţi sunt certaţi de la celălalt capăt al firului de cea care ar fi trebuit să le trimită ajutor, a ajuns la superiorii angajatei.

Tatăl copilului spune că va depune plângere, pentru că nu vrea ca alţi părinţi să treacă printr-o experienţă asemănătoare.

Discuţia a avut loc in noiembire anul trecut. Tatăl spune că fetiţa urina cu sânge şi că nu avea posibilitatea să o ducă la spital, de aceea a cerut o ambulanţă.

''Doamna de acolo nu a vrut în ruptul pământului să îmi dea o ambulanță''

I-am explicat că fetița urineză la ora 15:30, la ora 16, nu era medicul de familie. I-am spus că dacă nu îmi trimite ambulanță răspunde ea de fetiță dacă pățește ceva. Dânsă a spus că nu răspunde, că sunt copiii mei, că ea și-a crescut copiii'', a spus tatăl fetiţei, în exclusivitate la Antena 3.

Tatăl copilului spune că ambulanţa a fost trimisă abia la al treilea apel, după ce ambii părinţi au fost jigniţi şi umiliţi de operatoare.

O jumătate de oră ar fi trecut între primul apel şi sosirea ambulanţei

Familia a petrecut peste două ore la spitalul de urgenţă din Huedin cu bebeluşul.

Fetiţa avea într-adevăr o infecţie urinară şi s-a făcut bine după tratament.

×
Subiecte în articol: dialog halucinant operatoare ambulanta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close