Antena 3 Actualitate Din arest, Ana Maria Pătru îi cere bani denunţătoarei sale. Ce promite în schimbul ajutorului

Din arest, Ana Maria Pătru îi cere bani denunţătoarei sale. Ce promite în schimbul ajutorului

de S.T.    |    10 Apr 2017   •   09:07
Din arest, Ana Maria Pătru îi cere bani denunţătoarei sale. Ce promite în schimbul ajutorului Foto: Agerpres

Fosta şefă a AEP, Ana Maria Pătru, i-a cerut denunţătoarei sale să negocieze cu procurorii eliberarea sa.

Mai mult, Ana Maria Pătru i-a cerut Irinei Socol sume de bani, de ordinul a sute de mii de euro, pe care fosta șefă a AEP i-ar fi împrumutat de la cămătari, bani despre care spune că nu îi poate face rost din vânzarea autoturismului Land Rover și a apartamentului din București, pentru că niciodată nu ar putea să le înstrăineze la prețul pe care l-a achitat inițial.

Jurnalul Naţional a intrat în posesia uneia dintre scrisorile pe care fosta șefă a Autorității Electorale Permanente i le-a scris din arest fostei directoare a Siveco România, Irina Socol.

În schimbul ajutorului, Pătru îi promitea Irinei Socol recuperarea banilor și acces la „relaţiile sus-puse pe care le are încă”, scriu jurnaliştii de la Jurnalul Naţional

Mai multe informaţii despre ce îi scria Ana Maria Pătru Irinei Socol puteţi afla din ediţia de luni a Jurnalului Naţional, unde apar şi fragmente din scrisoarea scrisă de mână.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close