Antena 3 CNN Actualitate Din ce în ce mai multe cazuri de acest gen. În timp ce-şi conducea maşina, a văzut "clona" trecând pe lângă el

Din ce în ce mai multe cazuri de acest gen. În timp ce-şi conducea maşina, a văzut "clona" trecând pe lângă el

Din ce în ce mai multe cazuri de acest gen. În timp ce-şi conducea maşina, a văzut "clona" trecând pe lângă el
de O.P.    |    21 Mar 2012   •   05:42

 O nouă maşină clonată a apărut în Bucureşti.  De data aceasta, directorul unei societăţi care deţine mai multe autoutilitare a crezut că are probleme cu vederea, când l-a depăşit  o maşină care părea a fi chiar cea condusă de el. Culoarea şi numărul de înmatriculare erau identice. Uimirea a fost şi mai mare când a aflat că şi talonul pare tras la indigo.

Niculae Pangică - proprietar maşină autentică: "Mergând dinspre Buşteni spre Bucureşti, am fost depăşit de o autoutilitară cu numărul maşinii în cauză. Am avut impresia şi am rămas cu impresia că nu am văzut bine".

Câteva luni mai târziu, un alt angajat a dat, în trafic, de clona maşinii. A urmărit-o până s-a oprit. Întâmplarea a făcut ca un echipaj de poliţie să fie prin zonă. Aşa au intrat şi oamenii legii pe fir.

Cercetările ar putea fi mult extinse pentru a vedea dacă nu cumva poate fi vorba despre o întreagă reţea de falsificatori.

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul maşinii cu număr clonat, iar acesta a povestit că ar fi primit autoutilitara de la o altă persoană, în contul unei datorii.

Până la finalizarea anchetei, maşina a fost confiscată. În Bucureşti, au fost, până acum, înregistrate două astfel de plângeri. Cel mai cunoscut este cazul unui Volvo clonat, descoperit într-un service din Balta Albă. Până acum, însă, ancheta pare să bată pasul pe loc.




×
Subiecte în articol: Poliţia Rutieră
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close