Din salvator a devenit victimă! Un medic şi-a fracturat mâna în timpul unei intervenții cu elicopterul SMURD în Deltă

de A.M.P    |    09 Ian 2017   •   15:25
Din salvator a devenit victimă! Un medic şi-a fracturat mâna în timpul unei intervenții cu elicopterul SMURD în Deltă Foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/Facebook

Medicul de pe elicopterul SMURD care a fost solicitat să intervină pentru a prelua un bărbat de 57 ani cu o afecţiune renală gravă, din localitatea Uzlina, din Delta Dunării, a suferit o fractură la braţul drept în timpul intervenţiei, după ce a alunecat pe gheaţă, a declarat luni presei coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan, citat de Agerpres.

'S-a intervenit pentru un bărbat de 57 ani, cu pietre la rinichi, avea litiază renală, de vreo trei-patru zile avea colică renală, care nu cedase la tratamentul pe care îl avea. A fost preluat de elicopterul de la Galaţi şi adus la noi, la Spitalul Judeţean Galaţi. În timpul intervenţiei, medicul a alunecat pe gheaţă, a căzut şi s-a lovit la mână. A suferit un traumatism de antebraţ drept, cu fractură de radius. El avea însă tot echipamentul necesar, bocancii, tot ce trebuia, deci nu se poate spune că era altfel echipat de cum trebuia', a spus Angel Trifan.

Medicul, de 34 ani, a fost operat şi a fost înlocuit de o colegă în cadrul echipajului medical al elicopterului SMURD.

Parteneri
x close