Antena 3 CNN Actualitate Dincolo de ştiri. Suntem o societate bolnavă? Vezi ce spune medicul Monica Pop

Dincolo de ştiri. Suntem o societate bolnavă? Vezi ce spune medicul Monica Pop

Dincolo de ştiri. Suntem o societate bolnavă? Vezi ce spune medicul Monica Pop
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   19:46

Medicul Monica Pop, a reacţionat, sâmbătă, în cazul elevei din Vaslui, violate de şapte tineri, spunând că actul a fost premeditat, iar violatorii ar trebui aspru pedepsiţi.

"Acest act a fost premeditat, deci s-au gândit cum să-l organizeze. Şi pentru asta, pentru orice premeditare din lumea asta, pentru un astfel de rău, eu consider că schimbarea legii pe care o pregătesc politicienii noştri este înspre a pedepsi aşa ceva ca pe o crimă", a opinat Monica Pop.

"M-a impresionat  foarte, foarte neplăcut atitudinea părinţilor lor (ai violatorilor - n.red.), pentru că eu m-am pus în situaţia unui părinte care ar putea păţi aşa ceva(...). Aş fi ieşit să spun "domnule, sunt părintele unui golan. O să plătească pentru ce a făcut" (...) Aşa trebuiau să se comporte ei! Vreau să spun că eu cunosc oameni care s-au căsătorit cu femei violate şi le-au fost un sprijin psihic, dar cine şi-a stricat viitorul definitiv? Aceşti derbedei, pentru că ei au în jur de 20 de ani şi eu nu aş angaja niciodată unul ca ei", a mai spus ea, sâmbătă, la "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu".

Tot mai mulţi politicieni reacţionează în scandalul creat de cazul fetei violate de şapte tineri. Parlamentari din mai multe partide politice cer reluarea dezbaterilor pe proiectul legii castrării chimice a violatorilor.

Iniţiativa legislativă se află de aproape un an în Parlament, a fost votată în Senat, dar mai trebuie să treacă de Camera Deputaţilor, care este for decizional.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu"




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close