Antena 3 CNN Actualitate Dinu C. Giurescu nu crede în locurile de muncă provenite din industria gazelor de şist: "Pentru ce o faceţi, oameni buni?"

Dinu C. Giurescu nu crede în locurile de muncă provenite din industria gazelor de şist: "Pentru ce o faceţi, oameni buni?"

Dinu C. Giurescu nu crede în locurile de muncă provenite din industria gazelor de şist: "Pentru ce o faceţi, oameni buni?"
13 Oct 2013   •   20:28

Academicianul Dinu C. Giurescu şi-a exprimat neîncrederea că proiectele de explorare şi, mai apoi, de exploatare a gazelor de şist de la noi din ţară vor crea locuri de muncă pentru români.

"Pentru ce o faceţi, oameni buni? Cine e aşa de puternic încât să obligaţi o naţie întreagă să sufere?", i-a întrebat academicianul Giurescu pe politicienii care au permis derularea unor astfel de proiecte în România, în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3.

Ipoteza cu locurile de muncă e falsă, a mai spus academicianul.

"Cu cât mecanizarea creşte, cu atât sunt mai puţine locuri de muncă. (...) Nu pentru asta am votat eu USL-ul de trei ori anul trecut", a mai adăugat academicianul Dinu C. Giurescu.

×
Subiecte în articol: Gaze de sist Gaze de sist
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close