Antena 3 Actualitate Dinu C. Giurescu răspunde acuzaţiilor UDMR. Academicianul vrea să meargă în instanţă

Dinu C. Giurescu răspunde acuzaţiilor UDMR. Academicianul vrea să meargă în instanţă

17 Dec 2012   •   07:33
Dinu C. Giurescu răspunde acuzaţiilor UDMR. Academicianul vrea să meargă în instanţă
Sursa foto: Foto: Agerpres

Academicianul Dinu C. Giurescu răspunde acuzaţiilor UDMR. Deputatul USL spune că nu a făcut afirmaţii discriminatorii la adresa maghiarilor. Astfel, plângerea UDMR depusă la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării se bazează pe informaţii false, alăturate astfel încât să pară unele ofensatoare, susţine academicianul Dinu C Giurescu.

Academicianul Dinu C Giurescu a fost acuzat că ar fi transmis mesaje electorale împotriva parlamentarilor maghiari. Plângerea la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării a fost semnată de secretarul general UDMR, Peter Kovacs.

Istoricul Dinu C. Giurascu spune că nu a fost contactat de liderii UDMR în legătură cu acuzele care i se aduc în plângerea depusă la CNCD.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, atrage atenţia că atât el cât şi partidul îl vor susţine necondiţionat pe academicianul Giurescu  şi recomandă UDMR să îşi retragă plângerea.

Academicianul Dinu C. Giurescu spune că plângerea UDMR îi afectează imaginea şi că va merge în instanţă pentru a dovedi că acuzele Uniunii sunt false.
×
Subiecte în articol: Dinu C. Giurescu UDMR maghiari

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close