Antena 3 Actualitate Dinu Patriciu va fi înmormântat în România. Trupul neînsufleţit va fi repatriat săptămâna viitoare

Dinu Patriciu va fi înmormântat în România. Trupul neînsufleţit va fi repatriat săptămâna viitoare

de G.S.    |    23 Aug 2014   •   11:49
Dinu Patriciu va fi înmormântat în România. Trupul neînsufleţit va fi repatriat săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
Trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu va ajunge în România abia săptămâna viitoare. Repatrierea a fost îngreunată de o încurcătură birocratică. 
 
Cel mai  devreme miercurea viitoare va fi emis certificatul medico legal. Familia a anunţat deja printr-un comunicat oficial că funeraliile omului de afaceri vor avea loc în România, însă data şi locul le vor da după ce trupul lui Dinu Patriciu va ajunge în ţară. 
 
Familia Patriciu a apelat la serviciile uneia dintre cele mai scumpe firme de pompe funebre din Woking, aflata aproape de cartierul în care locuia omul de afaceri. Fiind vorba de un eveniment privat, nimeni nu are voie să intre în clădire. De altfel, au angajat şi paznici la intrare. 
 
Într-un comunicat de presă, familia Patriciu a anunţat că înmormântarea va avea loc în România. Exact cum, spun apropiaţii, şi-a dorit omul de afaceri.
 
Locul unde, cel mai probabil, va fi înmormântat Dinu Patriciu este cimitirul Bellu din Capitală. Aici, familia deţine două locuri de veci. Unul unde sunt înmormântaţi socrii milionarului şi o altă criptă unde a fost îngropat tatăl lui Dinu Patriciu.
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close