Antena 3 CNN Actualitate Dinu Pescariu, dezvăluiri incredibile despre Laura Codruța Kovesi. Ce făcea șefa DNA

Dinu Pescariu, dezvăluiri incredibile despre Laura Codruța Kovesi. Ce făcea șefa DNA

Dinu Pescariu, dezvăluiri incredibile despre Laura Codruța Kovesi. Ce făcea șefa DNA
09 Feb 2018   •   09:16

Dinu Pescariu confirmă dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic în serialul Noi suntem Statul. Fostul tensiman s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi în 2013 chiar în biroul acesteia din DNA.

Discuţia dintre cei doi ar fi durat 40 de minute şi ar fi avut loc la solicitarea lui Pescariu, după ce acesta a primit adresa de mail a şefei DNA la o întâlnire la Neptun cu Florian Coldea şi Gabriel Oprea. 

Laura Codruţa Kovesi l-ar fi asigurat pe Pescariu că dosarul Microsoft este instrumentat de „cel mai profesionist și cel mai corect procuror din DNA", adică de procuroarea Mihaela Iorga Morar, care că îi va acorda statutul de martor protejat. Imediat după întrevederea cu şefa DNA, Dinu Pescariu a avut o discuţie cu Iorga Morar, fapt, de asemenea, recunoscut încă de ieri de procuror, pentru România TV. 

Astfel, Dan Andronic arată că Laura Codruţa Kovesi ştia de modul în care decurge ancheta din dosarul Microsoft, astfel că pare puţin probabil că nu avea informaţii încă de acum cinci ani cum că faptele s-au prescris.

×
Subiecte în articol: dezvaluiri Kovesi sefa dna
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close