Antena 3 CNN Actualitate Directoarea Autorităţii de Sănătate Publică Arad a vorbit la telefon de 33 milioane lei vechi

Directoarea Autorităţii de Sănătate Publică Arad a vorbit la telefon de 33 milioane lei vechi

Directoarea Autorităţii de Sănătate Publică Arad a vorbit la telefon de 33 milioane lei vechi
Sursa foto: Gabriela Tarlea
29 Ian 2009   •   14:51

Directoarea Autorităţii de Sănătate Publică Arad - devenită celebră după ce şi-a acordat o primă de Crăciun astronomică - a sunat zilnic la numere cu suprataxă, ca să-şi afle viitorul. Nu e capăt de ţară, doar că a făcut-o de pe telefonul de serviciu, după care a aşteptat ca statul să-i achite factura.
Directoarea a reuşit performanţa să vorbească de 33 milioane de lei vechi, într-o singură lună, pe o singură factură - cea a directorului instituţiei. Angajaţii serviciului de contabilitate au observat apoi că cele mai mult apeluri - 400 - erau făcute către numere cu suprataxă.
Colegii acesteia susţin că a sunat la vrăjitoare şi astrologi. La finalul lunii, nu a anunţat pe nimeni de eventuale depăşiri ale facturii şi a încercat să o treacă prin contabilitate, însă nu a reuşit.
După două înştiinţări primite, şi-a plătit în cele din urmă, factura. Cum era de aşteptat, directoarea Autorităţii de Sănătate Publică neagă toate acuzaţiile. Doar că cele două somaţii o contrazic.
Astfel, cei de la Ministerul Sănătăţii vor verifica ce s-a întâmplat, de fapt, la Arad. O vor face, cu atât mai mult cu cât directoarea Gabriela Ţârle nu este deloc uşă de biserică.
În 2007, directoarea şi-a acordat singură o primă de Crăciun în valoare de 300 de milioane, iar apropiaţilor le-a dăruit bonusuri de 100 de milioane. Şi atunci, aceasta a încercat să ţină totul ascuns.
La acea vreme, scandalul a luat amploare, astfel încât, în final, directoarea a fost obligată să returneze o parte din bani.
Sursă foto: romanialibera.ro
Observator

×
Subiecte în articol: astrologi vrajitorie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close