Antena 3 CNN Actualitate Directorul CNAIR: "Suntem pregătiţi pentru sezonul de iarnă. Avem stocurile necesare"

Directorul CNAIR: "Suntem pregătiţi pentru sezonul de iarnă. Avem stocurile necesare"

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a declarat că CNAIR este pregătită pentru sezonul de iarnă.

Directorul CNAIR: "Suntem pregătiţi pentru sezonul de iarnă. Avem stocurile necesare"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    10 Ian 2022   •   20:25

„Suntem pregătiți pentru sezonul de iarnă. Avem stocurile necesare de sare, nisip, clorură de calciu, la care se adaugă mobilizarea în teren a utilajelor proprii. CNAIR a demonstrat că a înțeles valoarea prevenției și pregătirii. Am încredere că vom trece cu bine peste această perioadă. Prioritatea noastră este protejarea vieții cetățenilor, pe lângă lângă activitatea de întreținere și menținere a fiabilității rețelei rutiere.

Nu trebuie să punem în pericol viața cetățenilor, motiv pentru care, în primul rând, trebuie să preîntâmpinăm situațiile riscante și să alocăm resursele necesare”, spune Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.

Dacă se va impune, vor fi închise sectoare de drumuri

„Experiența anilor trecuți ne arată că, deși au fost sectoare de drum pe care puteam să intervenim în continuare, viscolul, în special, reducea atât de mult vizibilitatea, încât deplasarea ar fi pus în pericol viețile participanților la trafic.

Din aceste motive, a fost nevoie să închidem circulația până când fenomenele meteo au încetat, fiindcă intervențiile, în anumite condiții, nu-și mai ating scopul”, a mai spus Cristian Pistol, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: director CNAIR Cristian Pistol iarnă
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close