Antena 3 CNN Actualitate Directorul Unifarm, semnal de alarmă: Stocul este zero. Abia acum s-a început achiziţia măştilor şi a dezinfectanţilor

Directorul Unifarm, semnal de alarmă: Stocul este zero. Abia acum s-a început achiziţia măştilor şi a dezinfectanţilor

Coronavirusul bate la ușile României, iar autoritățile ne dau asigurări că sunt pregătite pentru cele mai sumbre scenarii.

Directorul Unifarm, semnal de alarmă: Stocul este zero. Abia acum s-a început achiziţia măştilor şi a dezinfectanţilor
Sursa foto: Foto: Adrian Ionel/Facebook
25 Feb 2020   •   09:27

Le contrazice însă directorul companiei naționale de medicamente, care susține ca țara noastră nu poate face față unei epidemii de coronavirus, din moment ce abia acum s-a început achiziţia măştilor de protecţie şi a dezinfectanţilor.

La aceasta ora, 17 oameni sunt în carantină, iar peste o mie sunt izolați la domiciliu.

”La Unifarm, în acest moment, stocul este zero. Dar este un stoc care în niciun an nu a fost pregătit pentru asemenea situații. Însă măsuri s-au luat. Există o celulă de criză. Prima procedură a fost începută ieri și există proceduri în curs pentru zilele următoare”, spune Adrian Ionel, directorul Unifarm. 

”Stocurile de materiale de acest gen se volatizează de la o oră la oră, pentru că s-a creat o isterie în masă pe acest subiect, dar ce pot să vă spun e că noi am blocat o cantitate suficientă de dezinfectant și avem și o comandă foarte serioasă de măști chirurgicale. E adevărat că sunt ultimele pe care le-am găsit și cu foarte mare greutate în piață. În acest moment, Unifarm are o comandă de 25 de tone de dezinfectant și 5 milioane de măști. Când vor veni? Cam în patru zile de la plata în avans!”, a mai spus Adrian Ionel, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: coronavirus unifarm
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close