Antena 3 CNN Actualitate Directorul CFR, explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de călătorii blocați în trenuri

Directorul CFR, explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de călătorii blocați în trenuri

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a dat explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Într-una dintre garnituri se aflau peste 30 de elevi care veneau din tabără, de la Costinești.

Directorul CFR, explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de călătorii blocați în trenuri
de Andreea Cigolea    |    29 Iul 2021   •   15:03

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a spus că vrea să explice contextul afirmației de joi dimineață într-o discuție telefonică de la Antena 3.

”A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, explică Vizante.

Directorul CFR Călători a dat asigurări că pasagerilor că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid.

Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că ”dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineață, la Antena 3, și, întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la trenul în care se aflau copii care se întorceau din tabără, de la Costinești, a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

”De ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste linie (...) Încercați, totuși, să vorbiți cu responsabilii, cei care se ocupă de circulație. (...) Cred că e impropriu să spuneți că au stat abandonați (...), încercați să găsiți transbordare pentru 1.000 de călători la 1 noaptea”, a spus Vizante.

×
Subiecte în articol: CFR Ovidiu Vizante
Parteneri
Accident masiv în Polonia! Cel puțin 17 oameni au fost răniți
x close