Antena 3 CNN Actualitate Directorul demis al proiectului "Laserul de la Măgurele", acuzații grave. Ce s-a întâmplat înainte să fie revocat

Directorul demis al proiectului "Laserul de la Măgurele", acuzații grave. Ce s-a întâmplat înainte să fie revocat

Directorul demis al proiectului "Laserul de la Măgurele", Nicolae Zamfir, a declarat, luni seară, în exclusivitate, la Antena 3 că este victima unei campanii de denigrare și că nu i s-a spus nici până acum care a fost motivul pentru care a fost demis.

Directorul demis al proiectului "Laserul de la Măgurele", acuzații grave. Ce s-a întâmplat înainte să fie revocat
Sursa foto: Ziarul Financiar
de Dan Gabor    |    18 Aug 2020   •   00:11

Nicolae Zamfir afirmă că această campanie de denigrare durează de mai mult timp și că victime au fost și colegii săi. 

"Nu am înțeles de ce am fost demis. Ordinul de demitere nu conține absolut nicio motivație. Este anulat un ordin care a fost dat de Ministerul Educație în urmă cu câteva luni prin care mi se prelungea un mandat în urma concursului pe care l-am dat în 2016.

Zamfir: Ne-am gândit și eu și colegii mei de unde vine această denigrare a programului științific

De fapt, se anulează mai multe ordine care au fost date între februarie și august, pentru că au fost și ordine de numire a noului consiliu de administrație. Deci, câteva luni nu s-a pus problema și acum am fost demis. M-a sunat să mi se spună că a fost semnat ordinul de demitere. Atât! Fără nicio explicație!

Am căutat să înțeleg. De fapt, în ultimele luni am căutat să înțeleg ce este în spatele unei campanii de denigrare pe toate planurile: a mea personală, a institutului, a centrului - asta a fost cel mai grav lucru și ne-am gândit și eu și colegii mei de unde vine această denigrare a programului științific", a spus Nicolae Zamfir, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

 

×
Subiecte în articol: Laserul de la Măgurele Nicolae zamfir
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close