Antena 3 CNN Actualitate Directorul general Romsilva a fost schimbat din funcție

Directorul general Romsilva a fost schimbat din funcție

Directorul general Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a fost schimbat din funcție, printr-o decizie a Consiliului de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Directorul general Romsilva a fost schimbat din funcție
Sursa foto: foto- Facebook
04 Feb 2020   •   16:48

În locul acestuia, Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Codrut Ion Bîlea director general provizoriu, pe o durată de patru luni, începând de miercuri, 5 februarie, a anunțat Romsilva printr-un comunicat

În perioada următoare va fi demarat procesul de selecție a noului director general al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva. 

Gheorghe Mihăilescu a fost numit inițial director interimar al Romsilva în anul 2018, iar în august 2019 a fost numit director general cu mandat până în decembrie 2021. 

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a comentat decizia luată de Consiliului de Administrație. 

"Consider că astăzi Consiliul de Administrație al Romsilva a transmis un mesaj clar de transparență și deschidere la cerințele societății, ale mass media, inclusiv ale aparatului de lucru al instituției, oameni de bună credință dedicați silviculturii și naturii. Avem nevoie de profesioniști în fruntea instituțiilor publice, de oameni integri, care nu fac rabat de calitate și pun interesul public mai presus de comenzi politice sau interese personale". 

Citiți și Ministrul Mediului, Costel Alexe, reacție după demiterea şefului Romsilva: "Avem nevoie de profesioniști în fruntea instituțiilor publice, de oameni integri"

 

 

×
Subiecte în articol: Romsilva
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close