Antena 3 CNN Actualitate Directorul Grădinii Zoologice din Sibiu şi-a dat demisia, în urma incidentului cu tigrul scăpat din cuşcă

Directorul Grădinii Zoologice din Sibiu şi-a dat demisia, în urma incidentului cu tigrul scăpat din cuşcă

Directorul Grădinii Zoologice din Sibiu şi-a dat demisia, în urma incidentului cu tigrul scăpat din cuşcă
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Dec 2011   •   13:27

Directorul Grădinii Zoologice din Sibiu, Constantin Bebeşelea, şi-a dat demisia din funcţie, după incidentul cu tigrul care a scăpat din cuşcă, informează Mediafax.

"Domnul Bebeşelea a demisionat de la conducerea Grădinii Zoologice din Sibiu. În locul său a fost numit, ca director interimar, Marius Lunca", a declarat, luni, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

În locul său a fost numit temporar un angajat al Primăriei Sibiu. Marius Lunca are 25 de ani, lucrează de şase ani în cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din Primăria Sibiu şi este inginer de profesie.

Comisia formată în cadrul instituţiei pentru a analiza incidentul de săptămâna trecută, când un tigru a scăpat din cuşca sa din cauza neglijenţei unui îngrijitor, continuă verificările şi nu a stabilit, deocamdată, măsurile care se vor lua împotriva angajatului vinovat.

Un tigru a scăpat de la grădina zoologică din Sibiu. Îngrijitorul a uitat uşa cuştii deschisă, iar animalul a fugit. Acesta a fost împuşcat în cele din urmă, autorităţile motivând că animalul devenise "extrem de periculos


×
Subiecte în articol: tigru Sibiu zoo
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close