Antena 3 CNN Actualitate Directorul RADET: Dacă facturile din ianuarie vor creşte cu mai mult de 2%, îmi dau demisia (VIDEO)

Directorul RADET: Dacă facturile din ianuarie vor creşte cu mai mult de 2%, îmi dau demisia (VIDEO)

Directorul RADET: Dacă facturile din ianuarie vor creşte cu mai mult de 2%, îmi dau demisia (VIDEO)
26 Ian 2010   •   23:07

Gerul îi face pe români să sufle în sobă. Consumul de energie electrică a crescut în ultimele zile, atingând cote record, iar Ministerul Economiei a decis să mărească importurile de gaze. În plus, potrivit secretarului de stat în Ministerul Economiei, Tudor Şerban, gazele naturale ar urma să se scumpească din luna aprilie. În aceste condiţii, preţurile facturilor de la sfârşitul acestei ierni ar putea exploda.

Invitaţi în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", primarul Capitalei, Sorin Oprescu, directorul RADET, Mihai Becheanu, jurnalistul Victor Ciutacu şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita au dezbătut pe larg acest subiect.

Într-un moment al emisiunii, moderatorul Mihai Gâdea i-a prezentat directorului RADET câteva cifre referitoare la facturile pentru întreţinere, după care l-a întrebat dacă este dispus să se retragă din funcţie în cazul în care costurile facturilor vor creşte.

"Dacă facturile nu sunt aşa cum spuneţi dumneavoastră şi vor fi mai mari - vor ajunge la 7 milioane sau peste, pe luna ianuarie - eu vreau să vă întreb direct: dumneavoastră, ca director RADET, vă daţi demisia?", l-a întrebat Mihai Gâdea pe Mihai Becheanu.

"Dacă facturile din luna aceasta vor depăşi cu mai mult de 2%, în cazul în care temperaturile din zilele următoare vor fi cel puţin la fel ca temperaturile din zilele trecute, îmi dau demisia", a fost răspunsul directorului RADET.



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: facturi demisie Sinteza Zilei
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close